top of page

ZO MAKKELIJK...DIE EXTRA'S 

Onze accommodaties zijn volledig ingericht. Dat betekent dat je alleen je toiletartikelen en kleding hoeft mee te nemen. Koffie en thee, melk en suiker zijn er vanzelfsprekend. Info over de omgeving, fiets en wandelkaarten, schrijfgerei, föhn, toiletpapier, handdoeken en washandjes, badjassen (twee stuks), keukendoeken, keukenkruiden, olie, keukenrol, waxinelichtjes, lucifers, folie, zakjes e.d. het is er allemaal, net zoals thuis.

ZO...LEKKER, 'S MORGENS BROODJES AAN DE DEUR

Het ontbijt is bij te boeken voor € 7,50 per persoon per dag. Wanneer je hiervoor kiest geldt dit voor het gehele verblijf. Hiervoor krijg je een goed gevulde koelkast (die tijdens het verblijf kan worden aangevuld) met o.a. melk, optimel, yoghurt, margarine, roomboter, vleeswaren, kaas, zelfgemaakte jam, ontbijtgranen, verse eieren, vers fruit, perssinaasappels en ‘s morgens telkens verschillende verse broodjes aan de deur. We brengen de mand, op het door jou gewenste tijdstip. Heb je speciale (dieetwensen) b.v. lactose en of glutenvrij laat het ons weten, ook dat kan natuurlijk.

ZO...HEERLIJK OP DE DAG VAN AANKOMST STAAT ER EEN MAALTIJD VOOR JE KLAAR

Wilt je je verblijf nog comfortabeler? Het is mogelijk om op de dag van aankomst een warme maaltijd te nuttigen. Wel enkele dagen voor aankomst aangeven alstublieft! Je kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden.

  • Huisgemaakte lasagne met  komkommer salade                 € 13,00   p.p.

  • Wildpeper met puree en stoofperen                                        € 15,00   p.p.

  • Runderstoofpot met puree en salade                                      € 15,00   p.p

Hou je van wild op je menu? Harry jaagt en heeft gevacumeerd en diepgevroren wild op voorraad. Informeer naar wat er is, een actuele prijslijst is in de B & B aanwezig. Zo...makkelijk om mee naar huis te nemen!

bottom of page