top of page

ZO...ZO FIJN 

"Je thuis voelen op vakantie". Dat is wat wij voor gaan!

ZO...ZIET ONS GEZIN ERUIT

Harry en Dianne zijn uw gastheer en gastvrouw. Dianne runt de B & B en werkt daarnaast als medewerker welzijn en activering bij Zorggroep Sint Maarten in Weerselo. Harry is adviseur zakelijk bij de ING-bank en is tevens de “handige Harry” in huis voor alle klus- en onderhoudswerkzaamheden. De kinderen Fieke (2005), Kars (2006), Siets (2007) en Boet (2009) zitten op school en verlenen hand en spandiensten. We begroeten jullie graag aan de Velinksweg en hopen dat je je er net zo “thuis voelt” als wij. Geniet van de rust, gastvrijheid en al het moois dat Twente te bieden heeft.

ZO...IS HET TUINHUIS ONTSTAAN

In de huidige tuin van deze B & B/vakantiewoning stond een diepvrieshuisje. In de jaren 60 werd deze gebruikt door vele dorpsgenoten toen er nog niet in ieder huis een diepvries aanwezig was. Het huisje was helemaal vervallen en we kregen vergunning voor het bouwen van een tuinhuis. In eerste instantie was het onze 2e huiskamer en kwam Harry hier met de jagers voor de gezelligheid bij elkaar na een jachtpartij. 

ZO...ZO WERD HET EEN B&B

In 2010 waren we met ons gezin op vakantie bij “De Gastenkamer” in Ee. Een heerlijke B & B waar we verrast werden door de gemoedelijkheid en gastvrijheid in een fijn ingericht huis. Al op de terugreis naar huis werden plannen gesmeed en zo zijn we zijn we eind 2012 gestart met onze B & B/vakantiewoning. In 2016 kwam daar het appartement bij en er zijn plannen voor een derde! We vinden een goede sfeer en gemak belangrijk, alles is dan ook aanwezig in onze B & B ‘s van keukenkruiden tot waxinelichtjes. 

bottom of page